ВИХІДНИЙ МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД УЛЬТРАМАФІТІВ ПІВДЕННО-БІЛОЗЕРСЬКОГО МАСИВУ І РОЗПОДІЛ БЛАГОРОДНИХ МЕТАЛІВ - ІЛЬВИЦЬКИЙ, М.М.; ДУДНІК, Н.Ф.; ПОПОВЧЕНКО, С.Є.; ШУКАЙЛО, Л.Г.; РУЗИНА, М.В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Відновлено вихідний мінеральний склад ультрамафітів Південно-Білозерського масиву за реліктово-псевдоморфними структурами магнетиту і реліктам первинномагматичних мінералів і розподіл у розрізі ультрамафітів благородних металів.