ВІДТВОРЕННЯ ПАЛЕОГЕОДИНАМІЧНИХ УМОВ ФОРМУВАННЯ КРИСТАЛІЧНИХ УТВОРЕНЬ ЗА ДАНИМИ АНАЛІЗУ ЇХНІХ ПЕТРОФІЗИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК - ТОЛСТОЙ, М.І.; ГОЖИК, А.П.; СУХОРАДА, А.В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Обґрунтовано використання фізичної пам'яті порід і мінералів, утвореної під час формування останніх у певних термодинамічних умовах і зафіксованої у фізичних параметрах, складі та структурно-текстурних особливостях, для відтворення цих умовшляхом визначення інформативних петрофізичних характеристик.