ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ПОШУКІВ КОРИСНИХ КОПАЛИН У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В СУЧАСНИЙ ПЕРІОД - ГРІНЧЕНКО, В.Ф.; ПАНОВ, Б.С.; ФЕДОТОВА, Л.А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Висвітлено питання особливостей та умов підготовки кадрів у галузі пошуків корисних копалин у закладах вищої освіти України на сучасному етапі. Акцентовано увагу на недоліках існуючої системи та запропоновано деякі заходи з її поліпшення.