ДО ПИТАННЯ АНАЛІЗУ СТІЙКОСТІ СКЛАДНИХ ГІДРОДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ В УМОВАХ ТЕХНОГЕННОГО НАВАНТАЖЕННЯ (НА ПРИКЛАДІ ТЕРИТОРІЇ М. ЛУГАНСЬКА) - КОШЛЯКОВ, О. Є.; МОКІЄНКО, В. І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено результати застосування методики аналізу стійкості складних гідродинамічних систем в умовах техногенного навантаження з використанням постійно діючої гідрогеологічної моделі території м.Луганська шляхом створення статистичних моделей розподілу величин гідродинамічних напорів.