СТАДІАЛЬНІ ЗМІНИ ПОРІД І МІНЕРАЛОГІЯ РТУТНИХ РУД ДОНБАСУ - КУРИЛО, М. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Встановлений взаємозв'язок мінерального складу ртутних руд Донбасу і стадій постдіагенетичних змін вміщуючих порід.