КІЛЬКІСНИЙ ЕЛЕМЕНТНИЙ АНАЛІЗ ПРОВІДНИХ ПЕТРОТИПІВ ГРАНІТОЇДІВ ДОКЕМБРІЮ УКРАЇНСЬКОГО ЩИТА З МЕТОЮ З'ЯСУВАННЯ ЇХ МЕТАЛОГЕНІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ - ТОЛСТОЙ, М. І.; КОСТЕНКО, Н. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2004)
Наводяться результати кількісного аналізу розподілу хімічних елементів у провідних петротипах ряду гранітоїдних комплексів УЩ з метою визначення серед них найбільш перспективних для пошуків рідкіснометалічних рудопроявів.