МЕХАНІЗМ ТА ДИНАМІКА ЗСУВНОГО ПРОЦЕСУ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ М. КИЄВА НА ПРАВОБЕРЕЖНОМУ СХИЛІ ДНІПРА - ГОЛУБ, В. П. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто та детально охарактеризовано фактори, що відіграють важливу роль у виникненні та активізації зсувних процесів на правобережному схилі Дніпра в центральній частині м. Києва. Охарактеризовано механізм зсувного процесу, сучасний стан ділянки та активності зсувів на теперішній час.