ПРАКТИЧНІ ПІДХОДИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ МЕТОДИКИ АНАЛІЗУ СЕЙСМІЧНОГО РИЗИКУ ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ОБ'ЄКТІВ. СЕЙСМІЧНИЙ МОНІТОРИНГ - ВИННИЧЕНКО, О. Б.; КАЧАЛІН, І. Г. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Описано основні практичні підходи до реалізації методики аналізу сейсмічного ризику та оцінювання впливу природних і техногенних процесів на потенційно небезпечні об'єкти (на прикладі АЕС України) в аспекті сейсмічної небезпеки територій їх розміщення.