ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОГЕОФІЗИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПІДТОПЛЕННЯ ҐРУНТІВ НА ПРИКЛАДІ ЧОРНОБАЇВСЬКОЇ ДІЛЯНКИ - ОНИЩУК, І. І.; РЕВА, М. В.; НІКІТАШ, О. П. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто особливості методики геофізичних досліджень при вивченні підтоплення ґрунтів. Наведено геоелектричні параметри різних типів ґрунтів і порід верхньої частини розрізу та принципи геоелектричного картування підтоплення земель на базі використання цих даних.