ДОСЛІДЖЕННЯ ЕЛЕКТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ГРУНТІВ ПОЛІГОНУ "СВЯТОШИН" - ШЕПЕЛЬ, С. І.; БУРТНИЙ, П. О.; МАКСИМОВ, В. Г.; ГАЛАЙЧУК, Н. І.; НЕХ, О. С.; СУХОРАДА, А. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Проаналізовано тенденції зміни питомого електричного опору та діелектричної проникності в ґрунтах та осадових породах при їх забрудненні нафтопродуктами.