ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ MWD СИСТЕМИ "ПАРКУС" В УКРАЇНІ - АНДРУЩЕНКО, В. О.; КУРГАНСЬКИЙ, В. Н.; ПЕТРУК, М. В.; ТІШАЄВ, І. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто призначення та можливості першої в Україні безкабельної телеметричної системи з електромагнітним каналом зв'язку "ПАРКУС". Наведено результати її застосування.