ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ ГРУНТОВИХ ПОТОКІВ ДЛЯ ТЕРИТОРІЙ МІСЬКИХ АГЛОМЕРАЦІЙ (НА ПРИКЛАДІ РАЙОНУ ГОЛОСІЇВСЬКОЇ ПЛОЩІ В М. КИЄВІ) - КОШЛЯКОВ, О. Є.; МАНДРИК, Б. М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено особливості математичного моделювання потоків ґрунтових вод для територій міських агломерацій на прикладі району Голосіївської площі в м. Києві. Запропоновано методику визначення та коригування вихідних геофільтраційних схем ґрунтових потоків за непрямими ознаками.