ПРОЦЕСИ ПРЕНІТИЗАЦІЇ В БАЗИТАХ КОРОСТЕНСЬКОГО ПЛУТОНУ - ЗІНЧЕНКО, О.; МИТРОХИН, О.; САВЕНОК, С.; ПІЧУГІН, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2005)
Охарактеризовано мінеральний склад продуктів зміни плагіоклазів у базитах Коростенського плутону за даними їхнього рентгенометричного та рентген-флуоресцентного дослідження.