ГЕОЛОГІЧНІ ПАМ'ЯТКИ: ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - НЕСТЕРОВСЬКИЙ, В.; КРИНИЦЬКА, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Проаналізовано як необхідність часу, зміну ставлення до геологічної спадщини України. Виділено критерії оцінки геологічних пам'яток України.