ДОСВІД ПОБУДУВАННЯ ВИРОБНИЧИХ ФУНКЦІЙ ДЛЯ ШАХТ ДОНБАСУ - ЛЕВЧЕНКО, О.; ПІДТІЛОК, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Для шахт Центрального й Західного Донбасу побудовано виробничі функції на показниках, що характеризують фактичні витрати та наявність виробничих ресурсів. Проаналізовано причинно-наслідкові зв'язки між ефективністю використання ресурсів і гірничо-геологічними умовами розробки.