ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСУ ГЕОФІЗИЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ДОСТОВІРНОСТІ ПРОГНОЗУ НАФТОГАЗОПЕРСПЕКТИВНОСТІ В УМОВАХ ПІВНІЧНОГО БОРТУ ДНІПРОВСЬКО-ДОНЕЦЬКОЇ ЗАПАДИНИ - СОРОКІН, О. П.; СЛОБОДЯНЮК, С. О.; СІРЧЕНКО, В. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Достовірність прогнозу покладів вуглеводнів, при пошуках і розвідці резервуарів ВВ геофізичними методами, залежить від інформативності кожного методу в конкретних геологічних умовах і характеризується фактором визначеності 0