ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ ДОВКІЛЛЯ ГЕОФІЗИЧНИМИ МЕТОДАМИ - ОНИЩУК, І. І.; РЕВА, М. В.; НІКІТАШ, О. П.; ОНИЩУК, В. І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Розглядаються особливості методики геофізичних досліджень при вивченні техногенного забруднення геологічного середовища. Наведені геоелектричні параметри різних типів ґрунтів і порід верхньої частини розрізу однієї із ділянок в залежності від інтенсивності забруднення.