РЕГІОНАЛЬНЕ ТА СЕРЕДНЬОМАСШТАБНЕ ЕКОЛОГО-ГЕОХІМІЧНЕ КАРТУВАННЯ ТА КАРТОГРАФУВАННЯ В УКРАЇНІ: ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ - ЛЮТА, Н. Г. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Підвищення якості еколого- геохімічного картування і картографуванням потребує удосконалення їх методичного забезпечення. Запропоновано шляхи вдосконалення методичного забезпечення, в першу чергу у частині критеріїв оцінки еколого-геохімічного стану довкілля.