ВИКОРИСТАННЯ УЗГОДЖЕНОГО КОМПЛЕКСУ НЕЙТРОННИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕТРОФІЗИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОЛЕКТОРІВ - БОНДАРЕНКО, М. С.; КУЛИК, В. В.; КАРМАЗЕНКО, В. В.; КАШУБА, Г. О.; СНІЖКО, Ю. О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
На основі виконаних досліджень показана можливість одночасного визначення пористості, характер насичення і літології порід-колекторів новим комплексним багатозондовим приладом стаціонарного нейронного каратажу з реєстрацією повільних і надтеплових нейронів на узгоджених зондах.