ОЦІНКА ПРИРОДНОЇ ЗАХИЩЕНОСТІ ПІДЗЕМНИХ ВОД УМАНСЬКОГО ДЕНДРОПАРКУ "СОФІЇВКА" ЗАСОБАМИ ARCGIS 8.1. - АКСЬОМ, О. С. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Запропоновано методику просторового ГІС аналізу для оцінки природної захищеності підземних вод на прикладі дендропарку "Софіївка". Наведено алгоритм інтеграці даних в середовище ГІС для проведення просторового аналізу.