СКЛАДАННЯ ПЛАНІВ ЯКОСТІ РУД НА ОСНОВІ МЕТОДУ ШТУЧНОГО ПІДМАГНІЧУВАННЯ - ПОРТНОВ, В. С.; ЮРОВ, В. М.; РЕВА, М. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Представлені результати багаторічних досліджень розробки методики використання методу штучного пудмагнічування на залізорудних родовищах Казахстану.