РЕЖИМ СУЧАСНИХ ВОДНО-ГРАВІТАЦІЙНИХ ТА СЕЛЕВИХ ПРОЦЕСІВ У СВАЛЯВСЬКОМУ ТА ВОЛОВЕЦЬКОМУ РАЙОНАХ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ІВАНІК, О.; ЛІСОВА, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Розглянуто небезпечні геологічні процеси, що спостерігались у червні 2006 року в межах Свалявського та Воловецького районів Закарпатської області. Проведено аналіз факторів їх виникнення. Визначено морфологічні та морфометричні особливості зсувних тіл.