ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРСПЕКТИВНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ РОДОВИЩ ТА РУДОПРОЯВІВ БЕНТОНІТУ НА ОСНОВІ РЕГРЕСІЙНОГО АНАЛІЗУ - КУРИЛО, М.; АНДРЄЄВА, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2006)
Наведено геолого-економічну оцінку родовищ та рудопроявів бентоніту із використанням графоаналітичних методів. Встановлено перспективність об'єктів за показниками кількісних і якісних характеристик.