ФАЦІАЛЬНІ ЗОНИ ТА КОМПЛЕКСИ ТАБУЛЯТ - ГРИЦЕНКО, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Велика кількість і різноманітність табулят силуру та нижнього девону Волино-Поділля дозволяє використовувати їх як інструмент для фаціальних досліджень.