КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ТЕРМОФЛЮЇДНИХ АНОМАЛІЙ НА НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМАЦІЙНІ СТАНИ РОЗЛОМНИХ ЗОН - Шевчук, В.; Лавренюк, М.; Шевчук, Вол. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Розроблено розрахунковий геоінформаційний модуль по оцінці впливу термопружності та фазових перетворень під час гранітизації, спричиненої термофлюїдними потоками, на напружено-деформаційні стани розломних зон із диференційованою проникністю.