ЕВОЛЮЦІЯ УМОВ ОСАДКОНАКОПИЧЕННЯ В КРЕЙДОВИЙ ЧАС НА ТЕРИТОРІЇ ПІВНІЧНО-ЗАХІДНОГО ШЕЛЬФУ ЧОРНОГО МОРЯ - Іщенко, І.; Якушин, Л. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Описано еволюцію умов осадконакопичення протягом крейдового часу на території північно-західного шельфу Чорного моря.