ПРО РОЛЬ ПЕДОМАГНІТНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ В СКЛАДІ ГЕОЛОГІЧНОЇ ЗЙОМКИ КРИСТАЛІЧНОГО ФУНДАМЕНТУ (НА ПРИКЛАДІ СЕРЕДНЬОГО ПОБУЖЖЯ) - Буковський, В.; Сухорада, А.; Круглов, О.; Попов, С.; Решетник, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Вперше опубліковані матеріали педомагнітних досліджень виконаних для картування тектонодоменів в складі кристалічного фундаменту.