МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТЕКТОНОФАЦІЙ МЕЗОЗОНИ НА ОСНОВІ АКУСТИЧНОГО АНАЛІЗУ МЕТАМОРФІЧНИХ ПОРІД КРИВБАСУ - Безродний, Д. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2024)
Моделювання тектонофацій мезозони здійснено для моделей "залізистий кварцит", "сланець біотитовий" і "кварцит біотитовий", при якому досліджено акустичні і пружні властивості метаморфічних порід при кліважуванні.