ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ СЕЙСМОКОМПЛЕКС "КНУ-УКРДГРІ" ТА ЙОГО МОЖЛИВОСТІ ПРИ ВИРІШЕННІ ГЕОЛОГІЧНИХ ЗАДАЧ - Андрущенко, В.; Курганський, В.; Роман, В.; Сиротенко, П.; Тішаєв, І.; Бугрій, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто призначення та можливості експериментального свердловинного сейсмокомплексу КНУ-УкрДГРІ. Наведено результати випробування сейсмокомплексу та порівняння його характеристик із зарубіжними аналогами.