РУДНА MIНЕРАЛІЗАЦІЯ І ПОСТДІАГЕНЕТИЧНІ ЗМІНИ ОСАДОВИХ ПОРІД ДОНБАСУ - Курило, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Стаття присвячена детальній характеристиці умов утворення рудномінералогічних комплексів і стадіям постдіагенетичних змін осадових порід Донбасу.