АСПЕКТИ ВЧЕННЯ ПРО ГІРСЬКУ ПОРОДУ ЯК ОДИН З ЧИННИКІВ ҐРУНТОУТВОРЕННЯ - Злобенко, Д. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглядається вплив геологічних порід на процеси ґрунтоутворення та аналізується розвиток наукових поглядів на проблему.