ЛІТОЛОГІЧНИЙ СКЛАД, УМОВИ ЗАЛЯГАННЯ ТА ПОШИРЕННЯ ВІДКЛАДІВ НИЖНЬОГО АЛЬБУ У МЕЖАХ РІВНИННОГО КРИМУ - Киселевич, Л. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто основні літофаціальні типи відкладів нижнього альбу в Рівнинному Криму.