МОРСЬКІ ГЕОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЧЕНИХ УКРАЇНИ В АНТАРКТИЦІ - Половка, С. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
В статті висвітлено наукові здобутки морських геологів України, які були отримані під час антарктичних експедицій.