ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИСКУ НА ЗНАЧЕННЯ ПРУЖНИХ ПАРАМЕТРІВ ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА НА ОСНОВІ СЕЙСМІЧНИХ ТА СВЕРДЛОВИННИХ ДАНИХ - Кулієв, Г.; Агаєв, Х.; Ширінов, Н. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто питання по визначенню фундаментальних пружних параметрів на основі некласичної базової моделі, що включає розробку програмного забезпечення для підготовки двохвимірних тонкошарових моделей реального середовища, а також розрахунки розрізів пружних параметрів середовища.