КОЛЕКЦІЯ ЕДІАКАРСЬКОЇ (ВЕНДСЬКОЇ) ВИКОПНОЇ ФАУНИ З ПРИДНІСТРОВ'Я В ГЕОЛОГІЧНОМУ МУЗЕЇ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, ЯК НАЦІОНАЛЬНЕ НАДБАННЯ УКРАЇНИ - Нестеровський, В.; Фурдуй, Р.; Вакуленко, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Пропонується надати статус національного надбання України колекції вендських викопних тварин з Придністров'я, яка зберігається в геологічному музеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка.