ЕКОГЕОФІЗИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ В РАЙОНІ СКЛАДУ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ - Онищук, В.; Рева, М.; Онищук, Д. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглядаються особливості методики геофізичних досліджень при вивченні техногенного забруднення геологічного середовища. Наведені геоелектричні параметри різних типів порід верхньої частини розрізу однієї із ділянок у залежності від інтенсивності забруднення.