ДОСЛІДЖЕННЯ НЕРОЗЧИННОГО ЗАЛИШКУ КАРБОНАТНИХ ПОРІД ЗАРІЧНОЇ ПЛОЩІ ДДЗ КОМПЛЕКСОМ МЕТОДІВ - Вижва, С.; Гожик, А.; Філіпакі, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто два метода визначення нерозчинного залишку Cнз, хімічний та рентген-флуоресцентний методи дослідження карбонатних порід-колекторів. Наведені та порівняні результати, побудовані залежності для колекції керну Зарічної площі ДДЗ.