ГЕОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ҐРУНТІВ ПРИРОДООХОРОННИХ ОБ'ЄКТІВ СХІДНОЇ ЧАСТИНИ ПІВДЕННОГО БЕРЕГА КРИМУ - Кураєва, І.; Локтіонова, Е.; Манічев, В.; Гущина, Е. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено дані про закономірність розподілу хімічних елементів в ґрунтотворних породах, ґрунтах та рослинності територій заповідних зон східної частини Південного берега Криму.