МІЛЕРИТ КАПІТАНІВСЬКОГО УЛЬТРАБАЗИТОВГО МАСИВУ (ГОЛОВАНІВСЬКА ШОВНА ЗОНА) - Бочевар, Р.; Скакун, Л. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Описано знахідки мілериту в Капітанівському ультрабазитовому масиві. Визначено просторове розміщення мінералу в породі, морфологію зерен, хімічний склад та мінеральні асоціації. Зроблено висновки про генезис та значення мілериту серед сульфідних руд ультрабазитових утворень Капітанівського рудного поля.