ПЕТРОЕЛЕКТРИЧНА МОДЕЛЬ ПОРІД КОЛЕКТОРІВ ЗАХІДНО-ШЕБЕЛИНСЬКОГО ГАЗОКОНДЕНСАТНОГО РОДОВИЩА - Вижва, С.; Онищук, Д.; Онищук, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглядаються особливості методики та результати петроелектричних досліджень при вивченні складнопобудованих теригенних колекторів. Наведені результати визначення електричних параметрів та їх зв'язок з ємнісними властивостями пісковиків алевролітів та аргілітів одного із інтервалів свердловини, пробуреної в центральній частині ДДЗ. Побудовані їх петроелектричні моделі.