ВИКОПНА ФЛОРА В КОЛЕКЦІЯХ ГЕОЛОГІЧНОГО МУЗЕЮ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА - Нестеровський, В.; Вакуленко, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Колекція флори Геологічного музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка складається з великої кількості різноманітних за таксономічним складом, за місцями знахідок (з території України і за її межами), геологічним віком. Колекція демонструє єволюцію флори на Землі, имеют добру збереженість, чіткі відбитки різних частин рослин.