АНОМАЛЬНА ЕЛЕКТРОПРОВІДНІСТЬ ЗЕМНОЇ КОРИ СХІДНОЇ ЧАСТИНИ ПРИАЗОВСЬКОГО МЕГАБЛОКУ - Бурахович, Т.; Кушнір, А.; Зайцев, Г.; Ширков, Б. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
У статті розглянуто просторові параметри аномалій високої електропровідності в надрах земної кори, а також їх природу, особливо на границях металогенічних та сейсмогенеруючих структур.