ПОРІВНЯЛЬНА ПАЛЕОГЕОДИНАМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГРАНІТОЇДІВ СХІДНОГО ПРИАЗОВ’Я ЗА ПЕТРОФІЗИЧНИМИ ДАНИМИ - ШАБАТУРА, О.В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Визначено палеогеодинамічну характеристику гранітоїдів Східного Приазов’я і виділено риси геодинамічних обстановок зон тектоно-магматичної активізації на основі комплексного аналізу петрофізичних даних.