СТРУКТУРНІ КРИТЕРІЇ ПРОТОАКТИВІЗАЦІЇ СЕРЕДНЬОПРИДНІПРОВСЬКОГО БЛОКА УКРАЇНСЬКОГО ЩИТА - ЗАНКЕВИЧ, Б.О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Структурні позиції дайок комплексів ТМА, різних за віком, показані як індикатори зсувної компоненти регіональних тектонічних рухів глибинних розломів УЩ.