ООЛІТИ ІЗ ДРЕНАЖНО-ШТОЛЬНЕВИХ СИСТЕМ М. КИЄВА - НЕСТЕРОВСЬКИЙ, В. А.; ГУДЗЕНКО, В. В.; ОРЛОВСЬКИЙ, Г. М.; КЛІМЧУК, В. А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Наведено характеристику соїдних новоутворень із деяких дренажно-штольневих систем м. Києва. Розглянуо їх мінералого-геохімічні особливості.