МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ЗМІНАМИ РІВНІВ ГРУНТОВИХ ВОД - КОШЛЯКОВ, О. Є. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Викладено концептуальні основи методології дослідження і прогнозування змін рівнів ґрунтових вод для оцінки екологічної безпеки окремих систем грунтових вод з врахуванням ризику.