ЗАЛЕЖНІСТЬ МАГНІТНОЇ СПРИЙНЯТЛИВОСТІ ВІД ВОЛОГОСТІ ПРОБ ҐРУНТУ - СУХОРАДА, А. В.; КРУГЛОВ, О. В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Розглянуто зміни магнітної сприйнятливості ґрунтів під час висихання. Зроблено порівняння застосування різних видів магнітної сприйнятливості при вивченні ґрунтового покриву.