СЕЙСМОГРАВІТАЦІЙНИЙ МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ МІНЕРАЛОГІЧНОГО СКЛАДУ ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА - ПРОДАЙВОДА, Г. Т.; ВІРШИЛО, І. В.; КОЗІОНОВА, О. А.; ПРОДАЙВОДА, Т. Г. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Запропоновано новий метод геологічної інтерпретації комплексу сейсмічних і гравітаційних даних. Наведено методику оцінки валового мінералогічного складу за допомогою інверсії даних про швидкості пружних хвиль та аномалії прискорення сили тяжіння. Розглянуто застосування методу на числових моделях.