СИСТЕМНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МАГНІТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ОРНОГО ШАРУ ДЕЯКИХ ҐРУНТІВ ЛІВОБЕРЕЖЖЯ УКРАЇНИ - СУХОРАДА, А. В.; КРУГЛОВ, О. В.; МЕНЬШОВ, О. І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Подано результати досліджень магнітної сприйнятливості поверхневого шару деяких ґрунтів Лівобережжя в різних природно-кліматичних зонах цього регіону.