МАГНІТНІ ВЛАСТИВОСТІ ПОРІД ЯК КРИТЕРІЙ ЇХ РУДОНОСНОСТІ (НА ПРИКЛАДІ АЗОВСЬКОГО РОДОВИЩА, УЩ) - СУХОРАДА, А. В.; ПОПОВ, С. А.; СТРЕКОЗОВ, С. М.; ЮШИН, О. О.; РЕШЕТНЯК, М. Н. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Геологія, 2025)
Детально охарактеризовано особливості магнітних властивостей типових утворень перспективного рідкіснометалічного Азовського родовища. Результати дослідження свідчать про значну металогенічну інформативність магнітометричних робіт для прогнозу родовищ, генетично пов’язаних з проявами лужного магматзму в межах Приазов’я.